За спиною Авакова: Ківа розказав, за яких умов піде у відставку

Якщо "буде поставлено таке завдання міністром внутрішніх справ, для мене це буде це догма" - пояснив борець з наркозлочинністю.

Аваков і Ківа. Фото:avtonomia.net

Начальник департаменту протидії наркозлочинності Нацполіціі України Ілля Ківа піде у відставку тільки тоді, якщо таке завдання поставить міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Про це він заявив в коментарі Еспресо.TV, інформують Патріоти України.

За словами Ківи, він не знає про сьогоднішню заяву Деканоїдзе, яка хоче відправити його у відставку. "Це її право. Вона це робить з грудня місяця", - прокоментував Ківа.

Ківа сказав, що звинувачуючи його в некоректних висловлюваннях щодо учасників АТО, Деканоїдзе "просто шукає привід".

"Знаєте що, нехай вона не перекручує по тій простій причині, що більше, ніж я, мало хто зробив для АТОшників. Можливо, міністр. АТОшники у мене працюють, за АТОшниками я завжди стежу. Я дуже багато приділяю уваги АТОшникам. Вона хоче знайти привід? " - заявив борець з наркозлочинністю.

Ківа підкреслив, що погодиться на відставку тільки, якщо "буде поставлено завдання міністром внутрішніх справ". "Для мене це буде це догма", - сказав Ківа.

Інформацію про те, чи пройшов він переатестацію, Ківа коментувати відмовився.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...