"За свою сім'ю, за дітей, за батьків": Зворушливе відео про наших Воїнів до дня Захисника України

У ролику бійці розповідають, чому пішли на цю війну - бо патріоти, бо українці, бо захищають рідних і коханих, бо хочуть зупинити порожнечу заради майбутнього.

Вітаємо Героїв! Фото: nmj.com.ua

Сьогодні відзначаємо День захисника України. Зараз, коли наші хлопці та чоловіки, дівчата та жінки захищають нашу Батьківщину на Сході, цей день є особливим для всіх українців. Ми щиро вітаємо Воїнів, Героїв, волонтерів та бажаємо їм наснаги та перемоги! Молимося за вас та чекаємо! Патріоти України з посиланням на YouTube пропонують увазі читачів пронизливий відеоролик про українських бійців.

Бажаючи напередодні свята нагадати українським захисникам про загальнонародну підтримку, група активістів створила відео про них. У ньому автори нагадують, що кожен із наших воїнів – це хтось, кого ми добре знаємо. Це наші сусіди, друзі, колеги чи однокласники. Вони зробили свій вибір і наразі щодня ризикують життям, боронячи наш мир і спокій. І сьогодні, і кожного наступного дня вони заслуговують хоча б на щирі слова вдячності. У соціальних мережах відео викликало шквал захоплення. У коментарях до ролика користувачі бажають українським воякам сил та здоров’я, а також дякують за мужність і стійкість.

Нагадаємо, День захисника України відзначається чотирнадцятого жовтня відповідно до указу президента від цього ж дня з 2014 року. Крім того, на цю ж дату припадають такі свята та пам’ятні дати: православне християнське свято День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День створення Української повстанської армії. З 2015 року цей день є вихідним.

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...