За тілом не приїхала навіть дружина: Стало відомо, як поховали "пологівського маніяка" Ткача

На Житомирщині 7 листопада поховали "пологівського маніяка" Сергія Ткача, який помер від серцевого нападу кілька днів тому, повідомляють Патріоти України.

Як заявив начальник Житомирської установи виконання покарань (УВП) №8 Костянтин Шеловський, рішення про похорон було прийнято після того, як за тілом померлого ніхто не з'явився, включаючи його дружину.

"Коли йому стало погано, о 15:00 ми викликали "швидку". У нього був дуже низький тиск, "швидка" його не забрала, а о 19:00 він вже помер... Це було 4 листопада, а вчора (7 листопада) ми його вже поховали", - розповів співрозмовник видання.

Він також зазначив, що за весь час перебування в УВП нарікань на Ткача не було. Шеловський не виключає, що здоров'я Ткача могло підірвати весілля з молодою жінкою - росіянкою Оленою, місце знаходження якої на даний момент не відомо (раніше вона тимчасово проживала в Житомирській області).

Нагадаємо, Ткач відбував довічне покарання за 37 вбивств дівчаток і молодих жінок, які він вчинив на території Криму, Запорізької, Дніпропетровської і Харківської областей.

Джерело: Сегодня

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...