"За ці довгі майже два роки ти показав, хто такий справжній український воїн": Президент зустрівся зі звільненим з полону "кіборгом" (фото, відео)

Петро Порошенко наголосив, що Тарас став людиною-легендою і подякував йому, що той у полоні не зрадив свою країну.

Петро Порошенко. Фото:www.rbc.uaПрезидент України Петро Порошенко зустрівся зі звільненим з полону бойовиків "кіборгом", десантником 80 аеромобільної бригади Тарасом Колодієм та його мамою Галиною Мирославівною. Про це йдеться на сайті глави держави, передають Патріоти України.

Як повідомила в понеділок прес-служба президента України, Порошенко подякував Тарасу Колодію за те, що поводився як справжній герой і не зрадив країну. "Хочу подякувати, що за ці довгі майже два роки ти показав, хто такий справжній український воїн", - сказав президент і наголосив: "Ми дякуємо тобі за мужність, твердість, українськість і патріотизм. Тарас, ласкаво просимо додому".

Порошенко зазначив, що дуже багато хто чекав і працювали над звільненням Тараса Колодія, і зараз представники влади, волонтери, представники церков продовжують робити все можливе заради звільнення інших полонених.

Президент також повідомив, що доручив забезпечити необхідне медичне обстеження звільненого кіборга в лікарні Державного управління справами. "Цікава твоя думка, що ти збираєшся робити в майбутньому. Говорив з міністром оборони і начальником Генерального штабу - тебе дуже чекають, ти дійсно людина, яка стала легендою", - додав Порошенко.

У свою чергу звільнений боєць подякував за звільнення: "Хочу подякувати всім, хто допомагав звільнити з полону, співробітникам СБУ, вам, пане президенте, мамі і всім волонтерам, хто брав у цьому участь".

Воплі скрепної души: Сину офіцера російської армії регулярно "прилітає" за батька "героя СВО". Однокласники б'ють, іменують сином загарбника (відео)

середа, 1 травень 2024, 9:32

З під картинок телевізора створених російською пропагандою час від часу вилазить інформація про справжні настрої російського суспільства. Часто-густо про що шепочуться батьків на кухнях, стає відомо через вчинки дітей. Як зізнається школярик, все почал...

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...