"За вірність "ДНР": Бойовики нагородили шахтарів на Донбасі пакетами з їжею (фото)

Повідомляється, що в продуктовий набір входять крупи, консерви, соняшникова олія, згущене молоко, цукор, печиво, цукерки, чай і кава.

Фото: ДАН

Посібники терористів "ДНР" вручили 64 шахтарям колись потужної й успішної шахти Засядька в Донецьку пакети з їжею як нагороду за те, що вступили до лав фейкового руху "Донецька республіка". Про це заявило підконтрольне бойовикам видання ДАН, повідомляють Патріоти України.

"Урочиста церемонія" вручення продуктів відбулася 23 жовтня.

"Шахта зараз переживає важкі часи, це обумовлено багатьма факторами. Однак співробітники підприємства в цей непростий час не побоялися підтримати "ДНР" і наш громадський рух. Тому спеціальним штабом було прийнято рішення про видачу гуманітарної допомоги сім'ям співробітників підприємства, які є членами нашого руху. Такі заходи вселяють впевненість", - розповів секретар відділення ГР "Донецька Республіка" у Київському районі Донецька Геннадій Мишко.

Відзначимо, що до війни шахта ім. Засядька могла похвалитися одним із найвищих рівнів зарплат в Україні, де співробітники отримували оклади в 1,5 тисячі доларів.

Разом із тим, умови праці на шахті також вважалися одними з найнебезпечніших у країні - за період незалежності на цій шахті загинула рекордна кількість шахтарів.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...