За врятоване життя: Порошенко нагородив бійця Нацгвардії, який допоміг жінці під час вибуху у центрі Києва (відео)

У Біблії говориться, що якщо врятував хоча б одне життя, значить задля цього варто було жити.

Порошенко нагородив бійця Нацгвардії за врятоване життя. Фото:скрін відеоПрезидент Петро Порошенко нагородив медаллю "За врятоване життя" бійця Національної гвардії України Сергія Добровольського, який врятував жінку під час вибуху в центрі Києва. Про це йдеться на сторінці глави держави у Facebook, передають Патріоти України.

"У Біблії говориться, що якщо врятував хоча б одне життя, значить задля цього треба було жити.

Саме так вчинив нацгвардієць Сергій Добровольський, який учора врятував жінку, що постраждала від вибуху на вулиці Грушевського. Я був приємно вражений професійністю дій військовослужбовця: Сергій не розгубився, взяв ситуацію під контроль та надав першу необхідну допомогу. На моє тверде переконання саме так має діяти український воїн.

Нагородив Сергія Добровольського медаллю "За врятоване життя" – однією з найбільш християнських і найбільш почесних державних нагород.", - написав президент.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...