За загадкових обставин помер батько відомого українського футболіста

Поліція про причину смерті наразі розповідати відмовляється
Тарас Михалик

У четвер, 29 листопада, в селищі Любешів, Волинської області, біля річки Стохід було виявлено тіло чоловіка: ним виявився батько відомого футболіста Тараса Михалика, Володимир, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Район.in.ua".

Керівник оперативної групи поліції, яка працювала на місці події, відмовився давати коментарі пресі, проте підтвердив, що особа померлого встановлена і це житель Любешева Володимир Михалик. Причина смерті невідома.
Відзначимо, що Любешів є рідним селищем Тараса Михалика. Футболіст став відомим під час своїх виступів за "Динамо" Київ (2005-2013 рр.) і збірну України. На даний момент Михалик грає за московський "Локомотив".

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...