За зраду? "Укрзалізниця" платитиме гроші залізничникам, які працюють на сепаратистів

Працівники компанії отримуватимуть кошти навіть якщо вони перебувають на окупованій території.

Ілюстрація: ЖЖПрацівникам, які перейшли з ДП "Донецька залізниця" до регіональної філії "Укрзалізниці" "Донецька залізниця", почали виплачувати заборгованість із заробітної плати. Це стосується й тих, хто працює на окупованих територіях, повідомляють Патріоти України.

Так, вже погашено частину заборгованості 8 працівникам регіональної філії – виплачено по одному посадовому окладу. Загалом уже до регіональної філії перейшло на роботу більше 20 колишніх працівників ДП "Донецька залізниця", їм теж незабаром почнуть повертати заборговані кошти.

У прес-службі зазначили, що працівники отримуватимуть кошти навіть якщо вони перебувають на окупованій території.

Там зазначили, що наразі розроблений алгоритм погашення заборгованості із заробітної плати працівникам, які перейшли з ДП "Донецька залізниця" до регіональної філії. Кошти повертатиме регіональна філія "Донецька залізниця" лише після переведення до неї працівників на роботу. Заборгованість із заробітної плати виплачуватиметься щомісячними платежами в розмірі одного посадового окладу до повного її погашення.

Сума заборгованості з виплати зарплати кожному переведеному працівнику, яка підлягає погашенню, визначається згідно з довідкою про заборгованість, передавальними відомостями щодо заборгованості та підтверджується передавальними актами заборгованості з виплати заробітної плати та податків до бюджету.

Такий алгоритм погашення заборгованості із зарплати працівникам ДП "Донецька залізниця", які переводяться до регіональної філії, було погоджено на спільних нарадах Міністерства інфраструктури України, СБУ, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України і ПАТ "Укрзалізниця".

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...