Заарештована за крадіжку бабуся виявилася найвідомішою грабіжницею нашого часу (фото)

Відверте зізнання злодійки стало докором для суспільства: "Не я прошу в магазині щось дуже коштовне. Люди самі дають мені це, спираючись на вигляд та поведінку".

Доріс Пейн

Хоч ця доволі кумедна історія трапилася у Сполучених Штатах, я бачу у ній дуже цікавий меседж - а саме слова бабусі - "Я не кажу персоналу, що хочу що-небудь за 10 тисяч доларів. Вони самі приймають таке рішення, ґрунтуючись на тому, як я поводжу себе і як виглядаю".

І справді зло бере від нас чи входить у наше життя рівно настільки, наскільки ми йому дозволяємо. Все, що трапляється погане з нами персонально чи з країною, чи навіть з всесвітом, стається лише за нашою згодою.

"Відома крадійка коштовностей Доріс Пейн заарештована за спробу крадіжки діамантового намиста на суму 1995 доларів. Пейн, як інформує поліція, спробувала вкрасти намисто в торговому центрі Von Maur в місті Данвуді, штат Джорджія.

86-річна жінка поклала прикрасу в кишеню і хотіла вийти з магазину. Їй загрожує звинувачення в крадіжці. Минулого року Пейн заарештували при спробі крадіжки золотих сережок за 690 доларів в Атланті. Влада стверджує, що "кар'єра" Пейн триває вже 60 років.

На рахунку Пейн крадіжки з багатьох магазинів по всьому світу. Для цього вона використовувала щонайменше 22 вигаданих імен. У 2013 році вийшов документальний фільм "Життя і злочини Доріс Пейн" (The Life and Crimes of Doris Payne).

Про себе вона в інтерв'ю заявляє, що "була злодійкою" у минулому. Вперше листки з попередженням про неї Альянс із безпеки ювелірів США розсилав у 1970-х роках. Як передає AP, під час розмом із журналістами Пейн виглядає завжди невимушено й елегантно, спокійно розмовляє і не ухиляється від відповідей.

"Не я визначаю, що станеться зі мною, коли я зайду в магазин. Я не кажу персоналу, що хочу що-небудь за 10 тисяч доларів. Вони самі приймають таке рішення, ґрунтуючись на тому, як я поводжу себе і як виглядаю", - розповідала свого часу Пейн.

Опублікував: Лука Радванський

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...