Забрали гроші для хворих на рак дітей: У Києві вчинили зухвале пограбування

У Києві троє хлопців, 16-ти, 17-ти та 22-х років, розбили скриньку для благодійних пожертв для дітей, хворих ракам, благодійного фонду "Сподіваюсь і Вірю" і вкрали звідти гроші, пише dtp.kiev.ua, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався в неділю, 3 березня, о 22:15 у супермаркеті Varus на бульварі Перова, 36 (житловий масив "Воскресенка").

Вони також побили охоронця, який намагався перешкоджати розкраданню грошових коштів. Всі троє затримані, на них написано заяву в поліцію.

Відомі також імена зловмисників: Боймистер В'ячеслав Володимирович (1996 року народження), Кашин Артем Володимирович (2002 року народження) і Парчевский Богдан Юрійович на прізвисько "Кадет" (2001 року народження). З'ясувалося, що всі вони - місцеві жителі. Двом хлопцям по 16 і 17 років, найстаршому - 22 роки.

Користувачі мережі закликають покарати "малолітніх відморозків".

"Їх потрібно звозити до тих дітей, яким потрібні ці гроші!" - закликає Serg Gerashenko.

"Щоб ви всі мерзоти захворіли тим же!" - бажає Олександр Цимбал.

"Мразота малолітня!" - обурюється Зубчик Інна.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...