Забудьте про "особливий статус": 64 % українців проти будь-яких поступок терористам з "ЛДНР" - соцопитування

60% опитаних українців виступили проти проведення виборів на непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей.

Українці проти надання особливого статусу Донбасу. Фото: ua.korrespondent.net.

Більшість українців, а саме 64,2% опитаних громадян, не підтримують надання особливого статусу Донбасу. Про це свідчить опитування центру "Соціальний моніторинг" та Українського інституту соціальних досліджень ім. Яременка, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українські Новини".

"У той же час 25% респондентів підтримують надання такого статусу. 11% опитаних не визначилися зі своєю думкою", - йдеться в повідомленні.

Одночасно з цим 60% опитаних українців виступили проти проведення виборів на непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей. Лише 27% респондентів підтримують проведення подібних виборів.

Нагадаємо, згідно з останніми опитуваннями, більшість громадян України на президентських виборах віддали б свої голоси за чинного главу держави Петра Порошенка.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...