Забути про новорічний настрій? Синоптики засмутили українців прогнозом погоди

На значній території країни очікуються дощі.

Ілюстрація: gosritual.su

У середу і четвер, 3 і 4 січня, в Україні очікуються дощі з мокрим снігом, а також заморозки в деяких регіонах. Про це свідчать дані Укргідрометцентру, повідомляють Патріоти України.

Так, 3 січня дощі з мокрим снігом пройдуть на заході, півночі, центрі. На заході - вночі заморозки -1 градус, вдень до +4 +6 градусів. На півночі від -1 до +6 градусів. На сході і півдні - без опадів, від 0 до +7 градусів. В Одеській області, незважаючи на дощ, буде до +9, у Криму сухо, до +11.

4 січня дощі з мокрим снігом обійдуть стороною тільки Вінницьку, Черкаську, Кіровоградську, Одеську області, а також схід України.

На заході і півночі вдень від +3 до +6 градусів. На півдні від +4 градусів до +9 градусів. У Криму очікується дощ, температура повітря до +11. На сході сухо, однак прохолодно - до +2 +4.

У Києві 3 і 4 січня дощ з мокрим снігом. Температура повітря +3 +5 градусів.

У Львові в середу і четвер повітря прогріється до +4 +6 градусів. При цьому також очікується дощ з мокрим снігом.

В Одесі 3 січня дощитиме, але тепло - до +9 градусів. 4 січня опади припиняться, температура повітря збережеться на позначці +7 +9.

У Дніпрі у середу буде сухо, температура повітря буде коливатися в районі +3 +5 градусів тепла. У четвер очікується дощ з мокрим снігом і все ті ж +3 +5.

У Харкові 3 січня також +3 +5 градусів тепла і без опадів, проте 4 січня тут похолодає до +1 +3 і пройде дощ з мокрим снігом.

У Карпатах в середу і четвер дощ з мокрим снігом і до +4 +6 градусів.

Воплі скрепної души: Сину офіцера російської армії регулярно "прилітає" за батька "героя СВО". Однокласники б'ють, іменують сином загарбника (відео)

середа, 1 травень 2024, 9:32

З під картинок телевізора створених російською пропагандою час від часу вилазить інформація про справжні настрої російського суспільства. Часто-густо про що шепочуться батьків на кухнях, стає відомо через вчинки дітей. Як зізнається школярик, все почал...

"Благородно" рятував інших за грубі гроші, а от себе не зберіг: Болгарія екстрадувала до України організатора схеми для ухилянтів

середа, 1 травень 2024, 9:14

З Болгарії екстрадовано керівника злочинного угруповання, яке переправляло українських ухилянтів за кордон. Про це у вівторок, 30 квітня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Повідомляється, що підозрюваного екстрадували в Україн...