"Зачем им "справедливость", если у них есть Путин?": Мережу розбурхав судовий позов родичів росіян, загиблих у Ту-154 Міноборони РФ

Росіяни вимагають збільшення їм страхових виплат, стверджуючи, що їхні родичі летіли на міжнародному рейсі, тому і виплати повинні проводитися за міжнародними нормами, а не за російськими.

На місці катастрофи Ту-154. Фото: соцмережі.

Родичі загиблих пасажирів літака Міноборони РФ Ту-154, який зазнав аварії над Чорним морем вилітаючи в Сирію, подали позови до суду Лондона. Про це з посиланням на адвоката позивачів, Ігоря Трунова, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Позови подали 78 представників загиблих, серед яких рідні лікаря Єлизавети Глінки і більшості артистів ансамблю імені Александрова. Вони вимагають збільшення їм страхових виплат, стверджуючи, що їхні родичі летіли на міжнародному рейсі, тому і виплати повинні проводитися за міжнародними нормами, а не за російськими.

У соціальних мережах здивувалися подачі позовів до Лондонського суду родичів людей, що летіли в Сирію на російському військовому літаку. Серед них були військові інструктори, радники, журналісти, а артисти ансамблю Александрова їхали виступати перед російськими солдатами і офіцерами.

"Як підтримувати диктаторські режими і отримувати від них гроші, так ми не проти, звичайно ж. А ось коли ці диктаторські режими нас кидають, то ми біжимо скаржитися по міжнародним нормам", "Що вони ще хочуть, навіщо їм справедливість, коли у них є Путін!", "Не в Басманний суд, найгуманніший суд, а Лондонський" - пишуть в коментарях користувачі.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...