"Зачетные сапожки": Дружина Луценка прийшла на роботу в дорогому взутті (фото)

Журналістка зауважила, що політик прийшла у Верховну Раду в червоних чоботах відомого бренду Yves Saint Laurent.

Ірина Луценко. Фото: Сегодня.

Народна депутатка України, представниця президента у Верховній Раді та дружина генпрокурора Ірина Луценко прийшла до парламенту в дорогих червоних чоботах. Про це у Facebook повідомила журналістка Ганна Стешенко, передають Патріоти України.

Вона опублікувала фото з кулуарів парламенту, на яких зафіксована Ірина Луценко та її взуття. Журналістка зауважила, що політик прийшла на роботу в червоних чоботах відомого бренду Yves Saint Laurent.

Ці чоботи з колекції минулого року і в Україні такі можна придбати за 1399 євро. Авторка допису зауважила, що раніше Ірина Луценко обирала взуття іншого бренду – Louboutin.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...