"Задовбали ви, атошники": шокуючі деталі моторошного побиття українського бійця

Побитий у Горішніх Плавнях Полтавської області боєць 93-й бригади Збройних сил України перебуває в лікарні і почувається погано.

Фото: http://obozrevatel.com/

26 червня в Горішній Плавнях по-звірячому побили АТОшника. Били його руками і ногами 9 нелюдів, потім почали душити. Били його саме за те, що він АТОшник, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"У продовження історії про побитого атошника. На відміну від персоналу на приймальному покої, у відділенні до нього ставляться чудово. Уважні медсестри, проукраїнські налаштовані, хороший лікар. Діма відчуває себе погано, але жартує, а значить все буде окейно", - розповіла у своєму Facebook волонтер Ксенія Бикова.

За її словами, "потерпіла" сторона (які били і душили), зняли побої. Вони також дали інтерв'ю кременчуцьким виданням і місцевому каналу.

"Тільки одна деталь, тільки не смійтеся. Там самки стверджують, що Діма на наступний день приїжджав з двома амбалами на розборки. Один з амбалів я. Мій зріст 162 см, вага 56 кг. Ми дійсно проїжджали повз двір, де його били, потрібно було взяти карту Діми, але не зупинялися. Сиділи біля двору дві тітки і вони бачили, що в машині три людини. Так я стала мордоворотом і амбалом", - додала Бикова.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...