Задушив свою пасажирку за мобілку "Lenovo": Справа харківського таксиста нажахала містян

Затриманий 25-річний зловмисник вже був раніше судимий за майнові злочини.

Ілюстрація:0352.ua

У Харкові таксист задушив пасажирку за телефон. Справа зловмисника, який задушив 30-річну жінку, відправлено в суд. Про це повідомляє прес-служба відомства, передають Патріоти України.

“Харківська місцева прокуратура № 5 передала до Комінтернівського районного суду Харкова обвинувальний акт стосовно 25-річного раніше судимого за майнові злочини харків’янина, за фактом розбою та умисного вбивства (ч. 4 ст. 187, п. 6,9 ч. 2 ст . 115 КК України)“, – йдеться в повідомленні.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Дмитро Козак, молодик працював таксистом на автомобілі Daewoo Lanos. В ніч з 26 на 27 серпня 2017 від кінотеатру “Зірка” він підвозив 30-річну жінку.

Поблизу Основ’янського озера вона попросила зупинити машину. Коли пасажирка вийшла з салону, водій вирішив вкрасти її мобільний телефон “Lenovo”, який залишився на підзарядці в салоні, тому завів машину і поїхав. Жінка побачила це і побігла за ним.

Таксист зупинив авто, вийшов і накинувся на жінку. Задушивши її, він відвіз тіло на смітник в районі пр. Льва Ландау і спалив його. Зараз на вимогу прокуратури підозрюваний перебуває під вартою.

Стане більше: У Міноборони озвучили плани щодо розвитку мережі рекрутингових центрів

середа, 1 травень 2024, 11:28

До середини червня 2024 року в Україні мають запрацювати близько 30 центрів рекрутингу української армії. Наразі відкрито 18 таких центрів. Про це повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін у коментарі "Укрінформу". Зокрема, він повідомив, щ...

Ухилянти отримають перепочинок? Чому нові штрафи набудуть чинності лише у 2025 році

середа, 1 травень 2024, 11:22

Багато українських чоловіків шоковані розміром штрафів, які нардепи збираються запровадити для тих, хто не з'явиться в ТЦК згідно з повісткою - йдеться про сотні тисяч гривень. Однак згідно із законом ці страшні штрафі набудуть чинності не раніше 2025 ...