Загадкова НП під Києвом: Патрульні висадили хлопця з автівки, на ранок його знайшли мертвим

Патрульні поліцейські висадили на під’їзді до Вишгорода агресивного молодика, на ранок чоловіка знайшли мертвим, ймовірно, він помер внаслідок переохолодження. Дії патрульних буде розслідувати ДБР. Про це 22 лютого заявила прес-служба патрульної поліції України, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що 17 лютого патрульні затримали агресивно налаштованого молодого чоловіка, який порушував громадський порядок в одному з районів Києва.

Повідомляється, що хлопець поводив себе неадекватно та, ймовірно, перебував під дією токсичних або наркотичних речовин. Поліцейські, щоб затримати порушника, застосували спецзасоби та кайданки і викликали йому швидку допомогу.

У відомстві зазначають, що надалі патрульні вирішили відвезти чоловіка до місця його проживання у місто Вишгород. "У зв’язку з тим, що чоловік постійно намагався вийти з машини та не бажав їхати додому, патрульні висадили його з машини на під’їзді до Вишгорода", - йдеться в повідомлення.

На ранок після цього місцеві мешканці знайшли труп чоловіка. За попереднім оглядом судово-медичного спеціаліста, він помер від переохолодження. Матеріали про подію спрямували до Державного бюро розслідувань.

Трьом патрульним поліцейським оголосили про підозру за ч. 3 ст. 365 ККУ (перевищення службових обов’язків, що призвело до тяжких наслідків у вигляді смерті потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...