Загадкова смерть: У львівській квартирі виявили тіла молодої пари

У п’ятницю, 11 січня, в квартирі на Дорошенка виявили тіла дівчини і хлопця. Про це заявили у прес-службі Головного управління Нацполіції у Львівській області, повідомляють Патріоти України.

Тіла молодої пари виявили близько 11.30. Поліція отримала повідомлення від лікарів, що прибувши на виклик, вони виявили в квартирі дівчину та хлопця без ознак життя.

"На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо з’ясували, що вчора близько 21.00 у квартиру на вулиці Дорошенка заселилися четверо молодих людей – двоє дівчат та двоє хлопців, які приїхали до Львова з Києва. Вранці одній з пар стало погано і вони викликали "швидку". Медики госпіталізували їх із діагнозом "отруєння чадним газом середньої важкості", - йдеться у повідомленні.

Тіла двох інших хлопця та дівчини, віком 21 рік, виявлені в сусідній кімнаті. Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Нагадаємо основні причини отруєння чадним газом.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...