Загадкова смерть: Жінку, яку шукали чотири тижні на Черкащині, випадково знайшли мертвою у полі

Єва Караганова раніше працювала у колгоспі - у ланці та городній бригаді. Сама виховувала п'ятьох дітей. Чоловіка поховала ще молодим.

Ілюстрація: vikka.ua

У селі Кобринове на Тальнівщині провели в останню путь 66-річну Єву Караганову. Жінка зникла другого вересня, і тільки через чотири тижні її випадково знайшли мертвою у полі, повідомляють Патріоти України.

Пенсіонерку розшукували всім селом, обійшли всі кукурудзяні поля, ярки, зарості, але не знайшли. Викликали й поліцію – теж марно. Через місяць комбайнери молотили сою і натрапили на тіло.

"Пощастило, що це трапилось удень. Якби вночі – змолотили б і його. Видно, померла своєю смертю. Бо слідів боротьби не було. Чекаємо висновків експертів-криміналістів", – каже сільський голова Юрій Книш.

За словами сільського голови, пенсіонерка останнім часом забувала, куди йде. Діти весь час знаходили її недалеко від дому. Цього разу вона відійшла на 4 кілометри від своєї хати.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...