Загинула разом з дитиною: В Індії жінка спробувала народити за інструкцією з інтернету

У поліції вважають, що жінка не звернулася до лікарні, тому що побоювалася клейма незаміжньої матері.

Інструкція в мережі не завжди вам допоможе. Ілюстрація: соцмережі.

В Індії знайшли мертвою 26-річну жінку та її новонароджену дитину. Вона намагалася народити самостійно, дотримуючись рекомендацій на YouTube, передають Патріоти України із посиланням на Hindustan Times.

Інцидент стався в районі міста Біландпур. У поліцію звернувся домовласник, якому сусіди повідомили, що з кімнати вагітної жінки тече кров.
Господар зламав двері і виявив жінку і дитину мертвими. Поруч з тілами лежали ножиці, нитки і леза. Останнім, що вона дивилася на смартфоні, були інструкції на YouTube по самостійним пологам. Тому поліцейські і припустили, що вона намагалася народити за допомогою роликів.

У поліції вважають, що жінка не звернулася до лікарні, тому що побоювалася клейма незаміжньої матері. Також відомо, що вагітна зняла житло за 4 дні до пологів, а власнику кімнати сказала, що доставити її в лікарню допоможе мати.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...