Загинули троє українців: У Польщі авто влетіло в групу пішоходів (фото)

У результаті аварії на місці загинула 18-річна жінка і двоє хлопців у віці 24 і 25 років.

На південному заході Польщі ввечері 23 березня сталася моторошна ДТП: легковий автомобіль в'їхав у групу пішоходів. У результаті наїзду загинули троє українців. Смертельна аварія сталася на трасі у місті Бжезнік, недалеко від міста Болеславця. Про це повідомляє видання Wp.pl, передають Патріоти України.

Група з п'яти пішоходів йшла посередині дороги, порушуючи правила дорожнього руху. Окрім того, вони не мали на собі відблискуючих елементів. У цей час на групу людей наїхав легковий автомобіль BMW. У результаті аварії на місці загинула 18-річна жінка і двоє хлопців у віці 24 і 25 років.

За попередньою інформацією поліції, двоє пішоходів, що вижили, були у нетверезомі стані. Водій іномарки під час аварії був тверезим.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...