Загинули усі: У Росії впав черговий літак

Літак впав поблизу аеропорту неподалік від селища Нове, в районі Новоалтайська.

Катастрофа сталася у Алтайському краї. Фото: соцмережі.

В суботу, 16 червня, в російському Алтайському краї впав двомісний спортивний літак Як-52, обидві людини на борту загинули. Про це з посиланням на прес-службу крайового ГУ МНС повідомляє "Інтерфакс", передають Патріоти України.

"Літак впав неподалік від траси, на гасіння виїжджали рятувальники, наразі уламки літака Як-52 погашені", - сказав співрозмовник агентства, уточнивши, що руйнувань на землі немає. Власне джерело "Інтерфаксу" повідомило, що при падінні загинули пілот літака і пасажир.

У прес-службі Західно-сибірської транспортної прокуратури агентству уточнили, що літак належав приватному власнику: "За попередньою інформацією, приватний літак впав близько 17:00 (за місцевим часом, 13:00 за Києвом, - ред.) у районі траси Р-256, обидва пілоти загинули, транспортною прокуратурою Барнаула організовано перевірку обставин того, що сталося", - сказав співрозмовник агентства.

Такжо за попередніми даними, літак впав поблизу аеропорту неподалік від селища Нове, в районі Новоалтайська. "Літак впав або при зльоті або при посадці, наразі це з'ясовується. Встановлено, що при падінні двоє людей загинули. Їх особи встановлюються", - сказав співрозмовник агентства. На місце події виїхали слідчі.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...