Загинув під Широкиним: Полк "Азов" згадує побратима у його день народження (фото)

Боєць Антон Грицай був фаном ФК "Ворскла", який добровольцем відправився захищати батьківщину.

Антон Грицай. Фото: соцмережі.

"В цей день, 7.05.1987 року народився Антон Грицай — боєць полку «Азов». Він загинув 15.02.2015 у бою в селі Широкине. Ультрас футбольного клубу «Ворскла». Доброволець", - написала користувач Наталія де Ла Тур у "Фейсбуці" на сторінці спільноти "Диванна сотня", передають Патріоти України.

Російські терористи здійснили спробу прориву бронетехніки у Широкине. Азовці відбили атаку. Розпочалось позиційне протистояння. Ближче до вечора азовцям вдалось евакуювати з Широкиного цивільних мешканців. У підсумку було знищено майже сотню бойовиків та 10 одиниць бронетехніки. Втрати азовців — семеро загиблих бійців та близько 50-ти поранених.


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...