Захоплення соцмережами призводить до страшної хвороби ХХІ століття, - вчені

​Американські вчені з'ясували, що залежність молодих людей від соцмереж веде до депресії.

Захоплення соцмережами небезпечно. Фото: kh.vgorode.ua.

Вчені провели дослідження і з'ясували, що чим більше часу молоді люди проводять в соціальних мережах, тим більше вони схильні до депресії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, вчені зі Школи медицини університету Піттсбурга вважають, що результати їх дослідження можуть допомогти більш ефективно боротися з депресією.

Вважається, що до 2030-го року депресія стане головною причиною інвалідності в країнах з високим рівнем доходу.

Вчені заявили, що їх наукова робота є першим репрезентативним дослідженням таких масштабів, проведеним з метою вивчення зв'язку між використанням великої кількості соціальних мереж і депресією.

Попередні дослідження цього питання дали неоднозначні результати, вони були обмежені невеликими або локалізованими вибірками і зосереджені головним чином на одній конкретній соціальній медіаплатформі, а не широкому спектрі соціальних мереж, якими часто користується молодь.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...