Заледеніла з відкритими очима: Стали відомі моторошні подробиці смерті студентки на Житомирщині

Студентку Ірину Дворецьку, яка замерзла в лісі на Житомирщині, батько вирубував з льоду своїми руками. Моторошні подробиці розповіли рідні дівчини. За їх словами, знайшли Іру по слідах через два дні після її зникнення, повідомляють Патріоти України.

"Замерзла в ямі стояла, з відкритими очима. Руки були підняті в кулачки - може, хотіла дотягтися до сосен, що ростуть поруч. Батько вирубав її з льоду своїми руками. Витягли тільки з одним чобітком, інший намертво застряг у кризі", - розповіли тітка і сестра Ірини.

"Коли ми її ховали, вона до цих пір не відтанула. Була як крижинка", - зі сльозами згадує тітка дівчини. У поліції, почувши, що Ірину знайшли, сказали запитати дівчину "чого вона туди зайшла", розповідає сестра. Навіть після пояснення, що питати це вже ні в кого, правоохоронців чекали 3,5 години, кажуть родичі.

Відзначається, що слова водія про те, що дівчина була п'яна, з "характерним запахом" і "незвичайною ходою" не підтверджує контролер автобуса Валентина, яка говорить, що тієї ночі працювала на маршруті. За її словами, дівчина, зайшовши в автобус, до зупинки стояла і не хиталася, запаху кондуктор не чула.


Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...