Заметіль і снігові замети: Синоптики розказали, чого чекати українцям від погоди у п'ятницю

У північних і центральних областях країни 8 січня сильний сніг з хуртовиною і ожеледь, у південних і східних - мокрий сніг і дощ.

Ілюстрація: ЖЖУ найближчу добу в Україні буде вітряно і багато опадів, повідомляє Укргідрометцентр, передають Патріоти України. У північних і центральних областях країни синоптики обіцяють сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, пориви північно-східного вітру 15-20 м / с (лише у західних областях місцями невеликий сніг), температура повітря вночі 5-10 °, удень 1-6 ° морозу. На Прикарпатті вночі 11-16 ° морозу, удень близько 0 °.

У південних, східних, Кіровоградській і Дніпропетровській областях сильний мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, температура повітря протягом доби від 4 ° морозу до 2 ° тепла, в Криму та Приазов'ї місцями дощ, температура 1-7 ° тепла. У Києві вночі та вранці складні погодні умови - сильний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-18 м / с, вдень невеликий сніг, на дорогах ожеледиця; температура повітря вночі 6-8 °, удень 3-5 ° морозу. Раніше Укргідрометцентр оголосив штормове попередження на 7 і 8 січня.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...