"Зараз найактуальніше - голова, судини, ноги, руки, словом, бережіть у собі практично все": Синоптик розповіла, чого чекати від погоди українцям

У Києві у вівторок - сніг, мокрий сніг, ожеледиця на дорогах. Вночі 1-3 морозу, вдень 0-2 градуси тепла.

Карта: ФБ

"Тиждень пішов і пішла нова погода. А точніше, нічого особливо нового не очікується. Сірість, висока вологість, чи сніг, чи дощ, невеликий "мінус" вночі, невеликий "плюс" вдень", - пише на своїй сторінці в Фейсбук синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Хіба що завтра чудове аномальне тепло залишить наші Південь та Схід. 5 грудня в Україні скрізь протягом дня 0+5 градусів.Найближчої ночі 0-5 градусів морозу, місцями 0-3 тепла.

Сніг та мокрий сніг пройдуть на Заході та Півночі, на Півдні, у Центрі та на Сході - без істотних опадів. Але ймовірні тумани, які суттєво знижуватимуть видимість.

Там, де опади, не забувайте про ожеледицю, не перебігайте перед машинами, водіям не просто одразу гальмувати за такої погоди.

У Києві у вівторок - сніг, мокрий сніг, ожеледиця на дорогах. Вночі 1-3 морозу, вдень 0-2 градуси тепла.

Тиждень.

Холодно та вогко, у кінці тижня очікується потепління, але з дощами та вітром.

Тому , відмахуйтесь від вірусів, застуд, туманів, мокрих ніг, голих ший, гіпо- та гіпертоніки, не переймайтеся дрібницями, бережіть тиск та нерви.

Спокійного тижня".

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...