Зараз у реанімації: Український депутат потрапила в жахливу ДТП (фото, відео)

У Житомирській області на трасі Київ-Чоп сталася ДТП за участю двох автомобілів. У результаті аварії в лікарню доставлена постраждала - екс-народний депутат і голова Житомирської обласної ради Анжеліка Лабунська, повідомляють Патріоти України.

Трагедія сталася біля села Царівка Коростишівського району Житомирської області в понеділок, 24 грудня близько 5:30 ранку.

Водій позашляховика "Тойота" не впорався з керуванням автомобіля, так як не врахував погодні умови і не вибрав безпечну швидкість. В результаті спочатку позашляховик зіткнувся з іншим автомобілем, "Опель Вектра", потім його занесло по трасі і в результаті він перекинувся в кювет.

Депутат Житомирської обласної ради, голова Житомирської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Анжеліка Лабунська, яка була на пасажирському сидінні автомобіля "Тойота", отримала тілесні ушкодження.

Її доставили в Житомирську обласну клінічну лікарню імені А. Ф. Гербачевського і медики оцінюють її стан як середньо-тяжкий. Більш детально про травми народного депутата лікарі повідомляти відмовилися.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...