Заразили навмисне? У наймолодшого українського військовополоненого моряка виявили тяжку хворобу

У епікризі наймолодшого українського військовополоненого моряка зазначається, що він хворий на гепатит В. Про це заявила. його адвокат Oлександра Маркова у Facebоok, повідомляють Патріоти України.

"Далі просто цитата:" Anti-HCV - позитивний від 20.11.2018, HBsAg - позитивний від 20.11.2018", - написала Макарова. Адвоката збентежило те, що довідка датується 20 листопада, а в полон моряки потрапили 25 листопада.

Зазначається, що раніше на засідання суду слідчі надавали довідку про стан здоров'я Андрія, де нічого не згадувалось про гепатит В.

Маркова повідомила, що під час перебування в лікарні СІЗО "Матроська тиша" хлопцеві нічого не казали про його хворобу. А до СІЗО "Лефортово" Ейдера виписували із довідкою "Хворий виписується у задовільному стані". Вона також розповіла, що в Андрія повторно взяли аналіз крові.

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...