Зарізав кохану і повісився: Під Києвом сталося страшне вбивство

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Ілюстрація: РИА Новости

У с. Літки Броварського району Київської області чоловік зарізав свою співмешканку, після чого повісився, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції.

"Бездиханне тіло 32-річної дівчини з ознаками насильницької смерті виявив її батько, коли повернувся додому з роботи. Поруч лежав закривавлений ніж. 32-річного співмешканця дочки чоловік знайшов повішеним у дворі біля сараю. Руки хлопця були в крові", - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Броварської поліції. За висновком судово-медичної експертизи встановлено, що дівчина померла від колото-різаного проникаючого поранення в область шиї. Смерть чоловіка настала через механічну асфіксію шляхом повішення. Відзначається, що молоді люди проживали в цивільному шлюбі 6 років, проте останнім часом сварилися.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...