Заробляв як міг: Помічника депутата польського Сейму спіймали на контрабанді сигарет та бурштину (фото)

У авто знайшли 2 тис. 430 пачок сигарет з українськими акцизними марками та 11,8 кг необробленого бурштину.

Чоловік займався контрабандою. Фото: ЖЖ

Помічник депутата польського сейму намагався провезти через пункт пропуску "Краковець" 2 тис. 430 пачок сигарет з українськими акцизними марками та 11,8 кг необробленого бурштину. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив помічник керівника Держприкордонслужби Олег Слободян, передають Патріоти України.

Зазначається, що івечері 24 жовтня близько 23-ї години в ППр "Краковець" на виїзд з України слідував автомобіль "Крайслер" польської реєстрації. Водій, громадянин Польщі 1995 року народження зявив, що є помічником депутата сейму Польщі та попросив про першочерговий проїзд, оскільки слідує зі службовою метою та поспішає у важливих державних справах.

Та після огляду авто у порожнинах під заднім сидінням та у багажному відділенні оглядова прикордонно-митна група виявила 2 тис. 430 пачок сигарет з українськими акцизними марками та 11,8 кг необробленого бурштину. "Автомобіль та цигарки з бурштином вилучено. Тривають слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...