Зарубала сокирою рідну дитину: У мережі розкрили шокуючі деталі вбивства 12-річної школярки в Кропивницькому (відео)

Похорони школярки відбудуться в четвер, 14 грудня.

Тіло дитини знайшли в лісі. Фото: ФБ

У Кропивницькому матері вбитої 12-річної школярки Катерини Добродій вручать підозру в скоєнні цього злочину. Про це пише ТСН.uа з посиланням на джерело в правоохоронних органах, повідомляють Патріоти України.

За попередньою версією, мати нанесла удар по своїй дочці кухонною сокирою. Після цього вона відвезла дитину в лісосмугу. Камери відеоспостереження на одній з автозаправних станцій зафіксували, як машина заїжджала в ліс.

"Слід зазначити, що весь час жінка зображувала пошуки своєї дитини. Вона водила інших батьків, правоохоронців і волонтерів по інших місцях, поки тіло дочки було в лісі", - йдеться в публікації.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...