Заручник Кремля: Український омбудсмен показала отримані з РФ фото виснаженого Сенцова

Разом з тим, оприлюднені світлини викликають сумніви у користувачів мережі щодо періоду, коли вони були зроблені.

Олег Сенцов у російській колонії. Фото:Facebook

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова опублікувала фото українського режисера Олега Сенцова, який був незаконно засуджений в Росії і голодує вже понад 80 днів. Світлину вона виклала у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Від Уповноваженого РФ надійшли фото Олега Сенцова. За інформацією, яку їй передали, Олег активний, ходить дивитися телевізор, читає книжки, пише щось час від часу. Всі, цитую, дивуються, як він витримує, стан його задовільний", - написала Денісова.

Також вона зазначила, що питала дозвіл на публікацію фотографій. У РФ заявили, що Сенцов дав згоду, оскільки розуміє, що люди за нього хвилюються.

При цьому деякі користувачі в коментарях під фото вказують, що ці знімки цілком можуть бути старими.

"Якісь дивні фото", "Сумнівно, щоб вони були свіжі. Тут не -30 кг, як було написано вчора зі слів адвоката", "Я не вірю, що фото свіжі! Дату я-то бачу, але ординці що хоч намалюють. Я думаю він у значно гіршому стані! Робіть що-небудь, поки він ще живий!!!" - пишуть коментатори.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно