Засмага викликає рак! Мережу вразила історія медсестри з Шотландії (фото)

Медсестра з Шотландії поділилася тривожною історією про те, до чого може привести надмірна любов до сонячних ванн. 28-річна дівчина, яка завжди любила засмагати, захворіла на рак і ледь не загинула, повідомляють Патріоти України.

Ліенн Прентіс любила бронзову шкіру і намагалася насолоджуватися сонцем при кожній нагоді. Засмагала будинку в саду, два рази на рік намагалася їздити на курорти, наприклад на спекотні Ібіцу або Мальорку. При цьому вона ніколи не користувалася сонцезахисним кремом.

В один з таких днів дівчина помітила дивну родимку на нозі, яка підозріло виглядала "Я засмагала в саду, коли вперше помітила родимку на лівій нозі. Вона виглядала як різнобарвна болячка. Мені здалося це дивним, і я звернулася до лікаря", - повідомила дівчина.

У неї діагностували рак і на Прентіс чекала операція. Після оперативного втручання на нозі дівчини залишився шрам довжиною сім сантиметрів. Протягом наступного року вона змушена була спостерігатися у лікарів. За їх словами, якби дівчина затягла з візитом до лікаря, операція могла б вже не допомогти.

"Моя залежність від засмаги могла вбити мене ... Не можу повірити, наскільки я була дурна. Я злюся на себе, коли думаю про свою безвідповідальність. Якщо ви вважаєте, що засмага важлива, пам'ятайте, що ваше життя дорожче", - підкреслила дівчина .

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...