Засмагати почнемо у травні: Стало відомо, чим здивує українців погода в 2018 році

Низькі температури варто чекати у кінці січня та в лютому.

Ілюстрація: 3.bp.blogspot.com

У новорічну ніч температура повітря не опуститься нижче нуля. 1 січня отримаємо чергову порцію потепління до 4°С. Ні дощу, ні снігу чекати не варто. Про це Gazeta.ua розповів київський астролог Віктор Давидов. Він склав прогноз погоди на 2018 рік, повідомляють Патріоти України

"Рік запам'ятається не аномальними температурами, а їх скачками, - говорить Віктор. - Сьогодні може бути +14 градусів, а завтра - 5. Нестерпно це переноситимуть гіпертоніки та люди зі слабким серцем. Почастішають магнітні бурі. Це позначиться на працездатності. Збільшиться кількість хворих у відділеннях кардіології".

Низькі температури варто чекати у кінці січня та в лютому.

"Буде і дощ, і сніг. Але останній не лежатиме довго. Максимум – тиждень. Через потепління швидко танутиме. Це позитивно позначиться на врожаї. Оскільки земля отримає достатньо вологи. Добре вродять жито і пшениця. У деяких областях можливі повені. Річки виходитимуть із берегів. Нас лякали аномальними холодами. Але -30 градусів навряд чи дочекаємося. Доходитиме до - 20 градусів, але негода лютуватиме недовго. Добре поморозить на Водохреще, 19 січня. У західних областях температура опуститься до – 15 градусів", - каже Давидов.

Регулярні відлиги провокуватимуть появу простуд і грипу.

"Легко поширюватимуться віруси. У кінці січня і на початку лютого в багатьох школах введуть карантин. Українців відносно тепла зима потішить, бо вдасться зекономити на опаленні", - пояснює Віктор.

За словами астролога, можна чекати на ранню весну.

"Морозним виявиться початок березня. Холодно буде на Великодень, який цього року припадає на 8 квітня. Кінець місяця потішить теплом. Травень буде настільки теплим, що зможемо не тільки смажити шашлики, але й засмагати. Фактично у травні відчуємо, що настало літо. Українці на собі переконаються, що зміни клімату трохи змістили пори року. Літо починатиметься у травні, осінь - у серпні. Останній місяць літа буде дощовим і туманним. Повернуться холодні ночі".

Астролог пророкує дощовий червень і спекотний липень.

"У липні нагріємося на рік вперед, - каже Віктор Давидов. – Нарікатимемо на аномальну спеку. Але +35 градусів протримається всього кілька днів. На диво теплою стане осінь. Її перша половина потішить теплом, хоча і дратуватиме сильними вітрами. Перший сніг впаде на початку листопада, але швидко розтане. Грудень буде схожим на цьогорічний. Налякає завірюхами, але морозно не буде".

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...

Підозрюють, що через росіян: В Естонії через проблеми із GPS-навігацією не змогли приземлитися літаки з Фінляндії

субота, 27 квітень 2024, 23:39

У ніч на 26 квітня літак фінської авіакомпанії Finnair, що вилетів із Гельсінкі, не зміг сісти в аеропорту естонського міста Тарту в ніч через перешкоди GPS. Про це повідомляє ERR із посиланням на представника Finnair, передають Патріоти України. Літак...