Заступником глави Нацполіціі України став скандальний чиновник

За часів Революції гідності Василь Паскал керував групою міліціонерів, які влаштовували переслідування учасників Євромайдану.

Василь Паскал.

Заступником голови Національної поліції - начальником кримінальної поліції став скандально відомий колишній замміністра внутрішніх справ Василь Паскал. Про це повідомляє "Громадський люстраційний комітет" з посиланням на відповідь МВС на відповідний запит, передають Патріоти України з посиланням на Українська правда.

Крім того, Паскал також став генералом поліції другого рангу. "Дивна кадрова політика у нової керівниці поліції: Хатія Деканоїдзе готова звільнити патрульного за зневажливий твіт про активістів Євромайдану, а людину, яка за посадою відповідає за переслідування учасників Студентського Майдану, була призначена Захарченком і уникає люстрації за безглуздою судовою постановою, призначає своїм першим заступником" , - заявила голова ради "Громадської люстраційного комітету" Олександра Дрік.

Варто відзначити, що за часів Революції гідності Паскал керував групою міліціонерів, які влаштовували переслідування учасників Євромайдану. Також повідомлялося, що Паскал придумав робити смс-розсилку погроз на адресу активістів. Паскал також, швидше за все, брав участь у переслідуваннях учасників Студентського Майдану.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...