​Заступився за дівчину: У історичному центрі Неаполя жорстоко вбили українця (доповнено)

Правоохоронні органи Італії розслідують вбивство громадянина України, яке сталися на вихідних в місті Неаполь. Співробітники поліції опитують свідків і вивчають відео з камер спостереження.

Nрагедія сталася близько 22:30 в неділю 2 грудня. Загиблим виявився 36-річний Юрій Бузуйок, який 9 років жив у Неаполі з батьками і працював муляром, повідомляють Патріоти України з посиланням на Il Giornale.

Свідки події стверджують, що перед цим між Бузуйком і його вбивцею стався конфлікт - українець заступився за дівчину близько популярного серед вихідців зі Східної Європи нічного клубу в історичному центрі Неаполя.

Обидва чоловіки начебто перебували у нетверезому стані. У якийсь момент зловмисник вихопив ніж і наніс вихідцю з України кілька ударів - в груди, руку і шию. Поранення виявилися глибокими, тому до моменту прибуття швидкої допомоги він вже помер.

Стали відомі нові подробиці. 36-річний українець Юрій Бусуйок отримав ножові поранення, коли заступився за молоду пару - хлопця і дівчину. Чоловік, який ударив ножем українця, - виходець з Польщі. З місця злочину вбивця втік, і поки його не знайшли. Про це розповів Михайло Бусуйок, батько загиблого.

За словами Михайла, він спілкувався з сином менш ніж за півгодини до трагедії - той був у гарному настрої і збирався незабаром прийти додому. Але замість Юрія в квартиру прийшла сусідка разом з дівчиною. Вони розповіли про те, що трапилося нещастя.

«У Юрія був товариш - італієць українського походження, і той зустрічався з дівчиною. У них виник конфлікт на вулиці. Син йшов неподалік. Дівчина вирвалася від нападника, наздогнала мого сина і попросила про допомогу. Син повернувся і захистив їх. І стався такий інцидент: його поранили в горло, в область серця, живіт», - розповів Бусуйок-старший в ефірі ТСН.

Вбитий горем батько також уточнив, що нападник і раніше був відомий подібними витівками. Розслідування триває.

Юрій Бусуйок народився в Черкаській області. В Італію приїхав дев'ять років тому разом з батьками і працював на будівництві. Незважаючи на тривале перебування в Італії, Бусуйок залишався громадянином України.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...