​Заступився за дівчину: У історичному центрі Неаполя жорстоко вбили українця (доповнено)

Правоохоронні органи Італії розслідують вбивство громадянина України, яке сталися на вихідних в місті Неаполь. Співробітники поліції опитують свідків і вивчають відео з камер спостереження.

Nрагедія сталася близько 22:30 в неділю 2 грудня. Загиблим виявився 36-річний Юрій Бузуйок, який 9 років жив у Неаполі з батьками і працював муляром, повідомляють Патріоти України з посиланням на Il Giornale.

Свідки події стверджують, що перед цим між Бузуйком і його вбивцею стався конфлікт - українець заступився за дівчину близько популярного серед вихідців зі Східної Європи нічного клубу в історичному центрі Неаполя.

Обидва чоловіки начебто перебували у нетверезому стані. У якийсь момент зловмисник вихопив ніж і наніс вихідцю з України кілька ударів - в груди, руку і шию. Поранення виявилися глибокими, тому до моменту прибуття швидкої допомоги він вже помер.

Стали відомі нові подробиці. 36-річний українець Юрій Бусуйок отримав ножові поранення, коли заступився за молоду пару - хлопця і дівчину. Чоловік, який ударив ножем українця, - виходець з Польщі. З місця злочину вбивця втік, і поки його не знайшли. Про це розповів Михайло Бусуйок, батько загиблого.

За словами Михайла, він спілкувався з сином менш ніж за півгодини до трагедії - той був у гарному настрої і збирався незабаром прийти додому. Але замість Юрія в квартиру прийшла сусідка разом з дівчиною. Вони розповіли про те, що трапилося нещастя.

«У Юрія був товариш - італієць українського походження, і той зустрічався з дівчиною. У них виник конфлікт на вулиці. Син йшов неподалік. Дівчина вирвалася від нападника, наздогнала мого сина і попросила про допомогу. Син повернувся і захистив їх. І стався такий інцидент: його поранили в горло, в область серця, живіт», - розповів Бусуйок-старший в ефірі ТСН.

Вбитий горем батько також уточнив, що нападник і раніше був відомий подібними витівками. Розслідування триває.

Юрій Бусуйок народився в Черкаській області. В Італію приїхав дев'ять років тому разом з батьками і працював на будівництві. Незважаючи на тривале перебування в Італії, Бусуйок залишався громадянином України.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...