"Зато без нахлебников из ЕС": Мережу вразили нові сумні фото з Донецька

Багато мешканців окупованих територій ледве зводять кінці з кінцями і розраховують лише на "гуманітарку".

Фото: Twitter

У мережі жахнулися реалій життя в окупованому бойовиками проросійського угруповання ДНР Донецьку. Свіжі фотографії на своїй сторінці в Twitter опублікував блогер, який пише під ніком Ukr_Che, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що на фото зображено, як представники однієї з місцевих благодійних організацій роздають місцевим жителям поїсти, - хліб і кашу, при цьому, до пункту роздачі їжі вишикувалася ціла юрба людей.

"Через декількох сотень зрадників і декількох тисяч колаборантів мільйонне місто опинилося в такій глибокій д*пі...", "Які у них приголомшливо радісні та щасливі обличчя! Збулася тисячолітня мрія жителів Донбасу-жити без біндер!", "Раніше годували всю Україну, зате тепер хоч наїдяться баланди халявної", "Собачий руський мир", "Мову не притисняють? Ну і добре", "Зате без нахлібників з Євросоюзу", "Щастя для всіх, даром. Домоглися, рідненькі", "А чому без колорадських стрічок?", "Хто був ніким, той став нічим", - написали в мережі. У той же час, деякі з користувачів припустили, що не можна судити життя в місті за кількома фото.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...