Затримали усіх: У Москві та Пітері вийшли проти репресій з боку ФСБ

Ходою від Луб'янки пішли близько 50 молодих людей.

У РФ затримали протестувальників. Фото: Каспаров.Ru.

У Москві в неділю, 28 жовтня 2018 року, після акції "За наших та ваших дітей" на підтримку обвинувачених у "Пензенській справі" та справі "Нової величі", яка пройшла біля головної будівлі ФСБ на Луб'янській площі, частина учасників пішла ходою центральними вулицями російської столиці. Про це повідомляє Каспаров.Ru, передають Патріоти України.

Ходою від Луб'янки пішли близько 50 молодих людей. Вони плескали у долоні й скандували: "Скасувати 282 (політична стаття КК Росії - ред.)!", "Уряд у відставку!", "Росія без Путіна!".

На Тверській поліція затримала усіх учасників ходи, зокрема неповнолітніх. При цьому у Петербурзі людей хапали на Невському проспекті. Повідомляється про 40 затриманих.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...