Затримано подружжя сутенерів на Київщині

Путани, яких найняли злочинці, надавали свої послуги в орендованих квартирах, готелях, саунах за 1000-2500 грн/год.

Путани працювали у саунах, готелях та квартирах. Фото: "Четверта влада"

Правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалося звідництвом та сутенерством на території столиці та Київської області. У банду входило шестеро осіб. Її організатори – подружжя з Київської області. Вони залучили до роботи в секс-індустрії більше 30 дівчат у віці від 18 до 35 років. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Сегодня".

Путани надавали свої послуги в орендованих квартирах, готелях, саунах за 1000-2500 грн/год. Більшу частину коштів повії віддавали своїм господарям. Під час спецоперації поліцейські і співробітники прокуратури Бориспільського району затримали банду на гарячому – під час передачі грошей за послуги. Під час обшуків у сутенерів вилучили зброю, гроші і записники з переліком клієнтів і "чорною бухгалтерією".

За фактом відкрито кримінальне провадження за статтями "Створення або утримання місць розпусти і звідництво" та "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією". Підозрюваним загрожує до 7 років позбавлення волі.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...