Заважав випивати: У Києві мати-"зозуля" покинула 9-місячне маля біля входу до метро

Фото: ФБ

Біля входу на станцію метро "Вокзальна" у Києві перехожі виявили 9-місячне немовля, яке покинула матір. Малюка віднесли до відділу поліції на станції "Київ-Пасажирський", повідомляють Патріоти України.

Як повідомили у поліції, за свідченням очевидців, вони помітили на площі Вокзальній жінку з дитиною в одній руці та пляшкою алкогольного напою у другій. Вона поводила себе неадекватно. Коли ж очевидці проходили повз входу до метро вдруге – побачили покинуту дитину.

Правоохоронці розшукали жінку за півтори години. При спілкуванні з нею виявилося, що дитина заважала 25-річній матері. Вона приїхала із сином з Херсонської області відпочивати та вживати алкогольні напої.

Жінка покинула своє 9-місячне немовля заради алкоголю

Зараз з жінкою спілкуються слідчі та працівники ювенальної превенції. Вирішується питання про притягнення її до відповідальності. Хлопчиком опікуються лікарі.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...