"Завдяки" жахливим помилкам нашої влади ми потрапили в г...вно, у якому зараз сидимо. І люди це починають розуміти", - Макаревич

Російський музикант в інтерв'ю виданню Lenta.ru розповів, що буде й далі їздити на гастролі в Україну
Андрій Макаревич. Фото: соцмережі.

Російський музикант Андрій Макаревич, який увійшов до громадської ради при комітеті Держдуми РФ із культури, в інтерв'ю виданню Lenta.ru заявив, що якщо на раді раптом порушать тему українського політв'язня Олега Сенцова, він, як і раніше, скаже, що режисер "сидить абсолютно неадекватно до скоєного", передають Патріоти України.

Макаревич зазначив, що, незважаючи на те, що членами ради є люди часто з протилежними думками, на питання культури вони дивляться однаково. "Ми можемо на якісь речі, політичні зокрема, дивитися під різним кутом. Але, як не дивно, коли говоримо про культуру – сходимося в думках. Для мене це важливо. Будучи ворогом усіляких заборон, я все-таки сам попросив про одну заборону: заборонімо кричати по телевізору. Заборонімо кричати одночасно кільком промовцям. Тому що це просто калічить психіку людей... Узагалі, 80% населення Землі – ідіоти. Треба прийняти це як дійсність", – підкреслив музикант.

На запитання журналіста, що б він відповів на пропозицію членів ради не гастролювати по Україні, Макаревич сказав: "Відповім, вибачте, а яке ваше діло? Їздили і ще поїдемо. Це ми самі вирішуємо".

Він висловив думку, що росіяни починають розуміти "жахливі помилки", зроблені владою країни. "Ти вранці прокинувся, зайшов на свою сторінку в соцмережі, прочитав там три хамські репліки і подумав, що весь світ тебе обісрав? А це просто три боти, три гівняні боти... Я на це ніколи не звертаю уваги. Хто там за мене, хто – проти. Я – не кандидат у президенти, мені не потрібен електорат. Я бачу, що сьогодні мене читає і ставить лайки набагато більше людей, ніж два роки тому. Із чого роблю висновок, що два роки тому, на жаль, я мав рацію. "Завдяки" жахливим помилкам нашої влади ми потрапили в гівно, у якому зараз сидимо. І люди це починають розуміти", – додав музикант.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно