"Завод продати можна, батьківщину - ніколи": Зеленський розповів, що буде з "95-м кварталом", якщо він стане президентом

У столичному палаці "Україна" відбулися традиційні осінні записи нових програм "Вечірнього кварталу", повідомляють Патріоти України.

Концерт стартував з політичного номера, який був заснований на сюжеті "Таємної вечері". Актор Юрій Крапов в образі президента Петра Порошенка намагався вирахувати, хто з його колег і політичних соратників може його зрадити.

У своєму монолозі Володимир Зеленський вирішив публічно перерахувати всі плюси і мінуси свого можливого президентства: "Мене постійно запитують: якщо раптом я стану президентом, чи продам "Квартал"? Ні! Поясню. Ось діючий президент назвав свою фабрику в честь себе. А ми свою команду - на честь місця, де народилися і виросли. І мені здається, завод продати можна, а батьківщину - ніколи!".

Представник авторського цеху студії Валерій Жидков теж присвятив свій виступ майбутнім президентським виборам і поміркував, як зробити так, щоб главою держави стала дійсно гідна особистість. А ще він розповів про вікове обмеження для всіх кандидатів у президенти. "Мені здається, маразм набагато небезпечніший, ніж молодість", - зазначив Жидков.

Найзлободеннішим номером, мабуть, можна назвати пародію на інтерв'ю "туристів з Солсбері", а точніше кадри розмови офіцерів ГРУ Петрова і Боширова (Євген Кошовий і Степан Казанін) з російською журналісткою Симоньян (Олена Кравець). Також скандальним вийшов номер, де хлопці вперше розкривають всю правду про олігархів у нашій країні і про те, які ЗМІ їм підконтрольні.

Але не тільки про політику жартували актори "Кварталу". Були номери-пародії на популярні телешоу. Так, в одному з них Зеленський знову повернувся на паркет, але в образі шоумена і ресторатора Миколи Тищенка. Йдеться про проект "Танці з зірками". У кінці номера на сцені несподівано з'явився один з колишніх учасників проекту, відомий мандрівник і ведучий Дмитро Комаров, який днями повернувся з Бразилії.

У фіналі хлопці виконали зворушливу пісню на мотив хіта Кузьми Скрябіна та Ірини Білик "Мовчати", натякаючи на наявність цензури в нашій країні, і оду "Розставання з владою", перефразовуючи всім відомий вірш, що починається рядками "З коханими не розлучайтеся...".

У другий день відбувся концерт на біс, в якому актори виконали свої найкращі номери, і знову зірвали овації. А 18 жовтня в "Україні" пройшов третій і заключний "Вечірній квартал". Нагадаємо, телевізійні версії концерту можна буде побачити 27 жовтня і 3 листопада о 21:15 у ефірі каналу "1+1".

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...