"Завжди був російським": Скандальний режисер відзначився цинічною заявою про Крим

Режисер і музикант Емір Кустуріца зробив заяву про Крим. Він прилетів на анексований півострів, щоб дати концерт у Ялті, повідомляють Патріоти України.

"Мені завжди подобається, коли погода хороша. У вас погода хороша, у вас дівчата красиві. У вас люди хороші. Це база хорошого концерту", - зазначив Кустуріца.

Режисер заявив, що Крим завжди був територією Росії. Також Кустуріца не став виключати, що півострів у майбутньому може стати знімальним майданчиком для його нового фільму.

"Мені сказали, що тут можна робити фільм. Чому ні? Мені дуже мило, що Крим російський. Це територія, яка завжди була російською", - заявив режисер.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...