"Завжди був російським": Скандальний режисер відзначився цинічною заявою про Крим

Режисер і музикант Емір Кустуріца зробив заяву про Крим. Він прилетів на анексований півострів, щоб дати концерт у Ялті, повідомляють Патріоти України.

"Мені завжди подобається, коли погода хороша. У вас погода хороша, у вас дівчата красиві. У вас люди хороші. Це база хорошого концерту", - зазначив Кустуріца.

Режисер заявив, що Крим завжди був територією Росії. Також Кустуріца не став виключати, що півострів у майбутньому може стати знімальним майданчиком для його нового фільму.

"Мені сказали, що тут можна робити фільм. Чому ні? Мені дуже мило, що Крим російський. Це територія, яка завжди була російською", - заявив режисер.

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...

Захищав Україну та кожного з нас: На війні загинув стрілець-санітар із Харківської області

понеділок, 6 травень 2024, 20:14

Під час захисту України на Донецькому напрямку загинув воїн 54-ї бригади. Це сталося 10 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Верхньокам’янське Бахмутського району Донецької області. Олег Куров був стрільцем-санітаром механізованого відділення мех...