"Завжди знав, що моє прізвище - українське": Стів Возняк пояснив, чому візит до України став для нього особливим (відео)

Далекі предки Возняка, які й передали йому прізвище, родом з Перемишля.

Співзасновник компанії Apple Стів Возняк прибув до України і зізнався, що візит до Києва був для нього одним із заповітних бажань, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Дуже особливий візит для нас. Я завжди знав, що моє прізвище - українське. Все своє життя я хотів приїхати до України. Зокрема до Києва. У своєму житті я запланував зробити чотири речі, одна з яких - приїхати до Києва", - говорить творець першого персонального комп'ютера.

У Києві, куди він прибув разом з дружиною на рейсовому літаку, Возняк прочитав лекцію для українських студентів про кібербезпеку, а також провів бізнес-семінар. Крім того, за участю Стіва Возняка в столиці відбулася закрита вечірка, квиток на яку коштував близько 200 тис. грн. Також Возняк відвідав Гостомель, щоб своїми очима побачити легендарний український літак "Мрія".

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...