Зазирніть у ці очі: Вчора загиблому герою АТО було б 26-ть (фото)

На прощання Станіслав Менюк сказав тільки: "Вибач, мамо, люблю Батьківщину більше, ніж сім'ю..." і відправився на Донбас.

Станіслав Менюк. Фото: соцмережі.

9.02.1991 р. у місті Гайсин Вінницької області народився Менюк Станіслав Петрович, який був солдатом/санітарним інструктором у 24-му батальйоні територіальної оборони "Айдар". Він загинув 27 липня 2014 р. під час бою в районі смт. Георгіївка, Лутугинський район, Луганська область. Фото Героя та короткою розповіддю про його життя поділилася у спільноті "Патріоти України - єднаймося!" користувачка соцмережі "Фейсбук" Вікторія Питалєва, передають Патріоти України.

Разом зі Станіславом загинули підполковник С. Коврига, старший лейтенант І. Римар, старший сержант С. Шостак, старший солдат І. Куліш, солдат М. Личак, солдат А. Алієв, солдат О. Квач, солдат М. Вербовий, солдат О. Давидчук, солдат В. Бойко та солдат І. Василаш. Залишились батьки та брат.

Станіслав був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) і нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту» (посмертно). Чемпіон Вінницької області з армрестлінгу 2013 року. Виступав за армрестлінг клуб "Спартак" Вінниця. Організував перший відкритий турнір з армрестлінгу в м.Гайсин у 2012 році. Активний учасник Майдану.

Мати: "У сина було 4 міжхребетні грижі, але це лише стимулювало його активно займатися спортом. Коли почалася війна, усі чоловіки моєї сім'ї пішли у військкомат. Я намагалася відмовити сина, щоб він залишився вдома, займався волонтерською діяльністю. На що він відповів: "Збери всі мої медалі і викинь у смітник, бо колись мої діти запитають, чому ти, тату - такий сильний - сидів вдома, а не захищав країну?..." Коли його проводжала на фронт, було передчуття, що він не повернеться...Не могла на сина надивитися, але стримувати його теж було марно. Він на прощання лише сказав: "Вибач, мамо, люблю Батьківщину більше, ніж сім'ю...".

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...