Збір підписів стартував: Українці запропонували владі перейменувати країну

На сайті Президента з'явилася електронна петиція про повернення нашій країні історичної назви КИЇВСЬКА РУСЬ - "щоб не говорили, що ми ніколи не були незалежні".

Українці просять повернути країні історичну назву. Фото: ukraine-hotel.kiev.ua.

На сайті Адміністрації Президента України була зареєстрована електронна петиція, в якій пропонується повернути державі назву Київська Русь. Автором звернення є Яшан Галина. Поки петицію підтримали 38 осіб, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Порошенку запропонували "повернути нашій країні історичну назву КИЇВСЬКА РУСЬ, щоб не говорили, що ми ніколи не були незалежні". Так говориться в тексті петиції, розміщеної на сайті глави держави.

Відзначимо, щоб Президент відреагував на петицію, вона повинна набрати 25 тисяч підписів.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...