Збираємо валізи на Вінницю: Українці визначили, де в країні жити найкраще (інфографіка)

У п'ятірку лідерів увійшли також Луцьк, Харків, Рівне, Львів і Тернопіль.

Рейтинг українських міст. Фото: OLX

Сервіс онлайн-оголошень провів опитування користувачів і склав рейтинг ідеальних українських міст. Про це стало відомо в прес-службі OLX, повідомляють Патріоти України.

Найзручнішим містом для життя українці вибрали Вінницю, яка набрала 50 балів. Жителі вважають Вінницю найбільш чистим, зручним з точки зору транспорту і роботи комунальних служб містом. Незначне відставання в рейтингу було тільки з приводу зручності і близькості магазинів.

На другому місці опинився Луцьк, який отримав 48,9 балу. Він став абсолютним лідером тільки за одним показником: розвитку спортивної та розважальної інфраструктури. У п'ятірку лідерів увійшли також Харків, Рівне, Львів і Тернопіль.

Дніпро займає 17 місце в рейтингу. За даними опитування, жителі не впевнені в безпеці, їх турбує дефіцит місць для відпочинку і спорту. Київ опинився на дев'ятому місці, не набагато обігнавши Івано-Франківськ та Чернівці, які замикають десятку ідеальних міст. В самому кінці списку опинилися промислові міста півдня і сходу країни. На самому останньому місці - Запоріжжя. Жителі дуже низько оцінюють місто за рівнем екології та безпеки, скаржаться на невідповідність доходів і витрат.

Для складання рейтингу було проаналізовано 33 тисячі анкет. Респонденти виставляли бали містах країни від 1 до 7 по десяти різними показниками. На їх основі аналітики вивели середню оцінку обласних центрів України по кожному з показників. Кожне місто міг отримати максимально 70 балів за сумою всіх десяти показників.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...