"Здесь очень трудно. Нет банков, нет сотовых операторов. Цены на картошку в два раза выше": У Криму поставили на місце "понаїхавших" із Росії

У незаконно анексованому Росією Криму поставили на місце громадян РФ, які переїжджають туди. Реакцією жителів півострова поділився в мережі блогер "КРЫМский бандеровец" на своїй сторінці в Twitter, опублікувавши відповідні скріншоти з пабліка "Подслушано/Керчь", повідомляють Патріоти України.

Так, приводом для обговорення користувачів став пост росіянки, яка не могла вирішити, переїхати їй в Крим, де працює чоловік, або вибрати Тамань через невтішні відгуки в мережі про Керч.

"Навіть не думайте сюди їхати", "Тамань", "Так. Їдьте в Тамань", "Тссс. Погано у нас, погано. І так багато хто їде", "Правильно, не треба до нас, давайте в Тамань", "Ласкаво просимо звідси ", – написали в коментарях кримчани.

Деякі і зовсім не приховували свого невдоволення: "Задовбали сюди їхати! Три роки в садок не можемо потрапити через цих понаїхавших! Сидіть вдома!"

Як розповіла автор поста, її нібито не бентежить "побутова невлаштованість міста". У відповідь інші "понаїхавші" вибухнули страшилками про півостров.

"Народець злий, жлобуватий (спадщина України). Містечко запорошене, брудне, то воду відключають, то світло. Російських банків немає", – написав Євген Дацюк.

"Тут дуже важко. Немає банків, немає стільникових операторів, з кожною проблемою треба на Кубань їхати. Ціни на просту картоплю в два рази вище, про ліки я взагалі мовчу", – продовжила колись мешканка Ханти-Мансійська.

Інші ж росіяни, навпаки, стали закликати жінку в Крим: "Приїжджайте до Керчі. Місто потрібно заселяти материковими". "Ханти і мансі вже в Криму. Який жах", – відреагували в коментарях.


"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...