Здобула "золото" і нахамила: Російська спортсменка вчинила демарш на Олімпійських іграх

15-річна фігурістка Аліна Загітова була вкрай незадоволена, коли почула запитання про олімпійський гімн на Іграх в Пхенчхані.

Спортсменка з РФ влаштувала демарш, не захотівши спілкуватися зі ЗМІ, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Спорт-Експрес".

15-річна росіянка навідріз відмовилася відповідати на питання про олімпійський гімн, який звучав замість російського на церемонії нагородження, коли Загитова здобула "золото". Аліна не захотіла спілкуватися і пішла в сторону від представників преси.

При цьому срібна призерка Олімпіади-2018 росіянка Євгенія Медведєва була менш емоційною. "Як олімпійський гімн? Не знаю. Особливо не вслухалася", - лаконічно відповіла спортсменка.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...